Zásady ochrany osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti SeePoint s.r.o., adresa Ptáčník 714, 739 45 Fryčovice, IČ: 27843122 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • e-mail

Jméno, příjmení, telefon a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení vašeho dotazu nebo poptávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu pravděpodobného trvání vašeho zájmu (maximálně 5 let) nebo po dobu trvání spolupráce.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na info@seepoint.cz nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Google Ireland Limited – využíváme balík aplikací Google Suite Apps pro e-maily a kancelářský balík
  • Wedos Internet a.s. – data z kontaktního formuláře můžeme dočasně uložit na server, abychom dokázali řešit případné problémy s roboty a poštovním serverem.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kontakty

SeePOINT s.r.o.
+420 778 089 099
info@seepoint.cz

IČ: 27843122
DIČ: CZ27843122
Datová schránka: vj6zpc9
Čísla účtů:
3922416399/0800
3519479349/0800

SÍDLO A KANCELÁŘ SPOLEČNOSTI
Fráni Šrámka 5
Ostrava-Mariánské Hory
709 00

ADMINISTRATIVA
Ing. Petra Holcová
+420 608 828 669
petra.holcova@seepoint.cz

JEDNATEL SPOLEČNOSTI
Ing. Marek Konečný
marek.konecny@seepoint.cz